UNPR, sub semnul macabrului

unpr mesajConform celor de la Adevărul, astăzi, după conferința de presă susținută de președintele UNPR – Gabriel Oprea despre accidental în care un polițist și-a pierdut viața, oamenii din partid au oferit celor care promovau declarația ministrului o vacanță sau o cină romantic. Mai mult, la un an distanță de la trecerea la cele veșnice a lui Culiță Tărâță, fost președinte UNPR Neamț, pe site-ul formațiunii acesta apare tot ca lider.

“La scurt timp după declaraţiile vicepremierului Gabriel Oprea despre accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină, echipa de comunicare a UNPR a demarat următorul concurs pe Facebook: distribui vorbele lui Oprea şi comunicatul dat de sindicatul poliţiştilor (favorabil lui Oprea) şi poţi câştiga o excursie la Veneţia, un weekend pe Valea Prahovei sau o cină”, scriu colegii de la Adevărul. Aici puteti citi tot textul.

site unprÎn același timp, conform site-ului UNPR – www.unpr.eu – președintele formațiunii din Neamț este tot Culiță Tărâță, un nume sonor din România și despre care ne e greu să credem că nu s-a aflat despre trecerea lui  la cele veșnice. Totuși, pe site-ul UNPR Neamț, președinte interimar al formațiunii este trecut, așa cum este și în realitate, Constantin Iacoban, cel care a preluat și șefia interimară a Consiliului Județean Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !