Bani pentru Centrul Judeţean de Excelenţă Neamţ

elevi scoalaCentrul Judeţean de Excelenţă Neamţ solicită sprijin financiar pentru desfășurarea în bune condiții a activității Centrului Județean de Excelență Neamț – zona Roman în vederea asigurării performanței școlare și succesului social.

Pentru pregătirea tinerilor capabili de performanță s-au creat grupe de excelență, pe ani de studiu și discipline la următoarele 11 grupe de cursuri: matematică (5), informatică (2), chimie tehnic (1), fizică (1), istorie (1), limba română (1), ce sunt coordonate de 36 cadre didactice din zona Roman.

Pentru anul școlar 2015 – 2016, veniturile necesare pentru activitatea Centrului de Excelență Neamț – zona Roman se ridică la valoarea de 30.000 lei, motiv pentru care consilierii locali sunt consultați cu privire la cheltuirea acestei sume din bugetul local al Romanului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !