Weekend însângerat pe șosele – cinci oameni au murit

Sfârșitul de săptămână a fost unul dintre cele mai sângeroase din ultimul an. Cinci oameni și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere petrecute pe raza județului. Într-unul din accidente a decedat și procurorul Cozmin Constantin Ciocan (35 de ani), fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz. Un alt accident a fost provocat de jurnalistul George Harabagiu, care a lovit mortal o femeie de 28 de ani. 

S-au izbit de un capăt de podeț 

Vineri seară, în jurul orei 21.20, în localitatea Dolhești, comuna Pipirig, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au murit.

Polițiștii au stabilit că Ilie P, de 20 de ani, din comuna Pipirig, mergea spre casă dinspre Târgu Neamț, când a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu un capăt de podeț Din accident a  rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului de pe scaunul dreapta față, Ioan B., de 44 de ani, din comuna Pipirig. Cercetările sunt continuate de Poliția orașului Tg. Neamț.  

A fost proiectat într-un stâlp de rețea electrică 

Sâmbătă dimineață, la intrarea în Piatra Neamț, a avut loc un alt accident grav, în urma căruia procurorul Cozmin Constantin Ciocan (35 de ani), fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz a murit.

În jurul orei 04.30, Cozmin Ciocan, de 35 de ani, conducea un autoturism pe strada General N. Dăscălescu, din Piatra Neamț. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de către Iosif B., de 42 de ani, din comuna Gârleni, județul Bacău. Mașina condusă de Cozmin Ciocan a fost proiectată într-un stâlp de rețea electrică, situat pe acostamentul din partea stângă a direcției de deplasare.

Din accident a rezultat decesul procuroruluiși rănirea ușoară a șoferului celui de-al doilea autoturism, care a suferit un traumatism craniano – facial și un traumatism glezna dreaptă. În schimb, pasagerul de pe scaunul dreapta față din cel de-al doilea autoturism – Adrian R., de 35 de ani, din comuna Gârleni, a fost grav rănit. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Piatra Neamț.  

Ucis în timp ce mergea pe mijlocul drumului 

Tot sâmbătă, în jurul orei 19.10, un bărbat de 64 de ani a murit în urma unui accident de circulație petrecut în localitatea Oglinzi, comuna Răuceșt. Polițiștii au stabilit că Dorinel B, de 37 de ani, din Suceava, conducea un o autoutilitară, când l-a surprins și accidentat mortal pe Ilie L, de 64 de ani, din comuna Răucești, județul Neamț, care se deplasa pe mijlocul părții carosabile. Cercetările sunt continuate de Poliția orașului Tg. Neamț.

Jurnalistul George Harabagiu, implicat într-un accident mortal 

Tot în acest sfârșit de săptămână, jurnalistul George Harabagiu a lovit cu mașina o tânără de 28 de ani, care a decedat pe loc. Vom reveni astăzi cu detalii despre acest caz.

Foto:  Ziarul Adevărul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !