Poza zilei

I-a smuls telefonul și acum riscă pușcăria

Marți, 25 martie, un bărbat a reclamat la Poliția că o persoană i-a smuls telefonul din mână, nu înainte de a-l amenința și a-l lovi. Polițiștii l-au găsit pe făptaș, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi este prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă. Ieri, 26 martie, polițiltii romașcani au desfășurat activități de cercetare față de un bărbat de 41 ani, bănuit de săvârșirea tâlhăriei din data de 25.03.2014. Bărbatul i-a solicitat persoanei vătămate să îi dea telefonul mobil, pentru a suna pe cineva și, fiind refuzat, a smuls telefonul din mână, ameninţând şi lovind proprietarul bunului.

 

Ieri, în jurul orei 17.30, persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !