Parcarea etajată de la Piață nu e pe placul administrației locale

parcare etajataParcarea etajată de la Piață trebuia inaugurată în aprilie, dar acest lucru se va întâmpla abia luna viitoare, deoarece conducerea administrației locale a identificat mai multe nereguli.

Parcarea supraetajată de la Piaţa Centrală este realizată de asocierea de firme romaşcane Modern Construct şi Contact Steel. Primarul Laurențiu Leoreanu nu este mulțumit de calitatea lucrărilor. “Duminică, la vizita pe care am făcut-o la parcarea etajată, am găsit anumite lucruri care nu mi-au plăcut. I-am transmis constructorului că nici nu mă gândesc să semnez recepţia şi nici nu fac inaugurarea până când toate lucrurile pe care eu le-am văzut acolo nu sunt aduse exact la standardul pe care l-am dorit”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu, precizând că există pericolul ca firmele să fie penalizate pentru întârzierea finalizării proiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !