Au murit într-o gură de canalizare din Cotu Vameș (VIDEO)

Incident tragic astăzi, în Cotu Vameș. Doi bărbați, angajați ai companiei ApaServ, au căzut într-o gaură de canalizare și, în ciuda eforturilor făcute de echipele de salvare, au decedat.

Echipele de intervenție au fost anunțate astăzi, 27 august, în jurul orelor 11.42, că două persoane au căzut într-o gură a canalizării (staţie de pompare ape uzate) satului Cotu Vameş, comuna Horia.

În momentul în care au ajuns la fața locului, salvatorii au constatat că cei doi bărbaţi, aflați în stare de inconştienţă, se aflau la aproape trei metri sub nivelul solului. “Pompierii au acţionat pentru scoaterea celor doi bărbaţi din spaţiul îngust (diametru de jumătate de metru), fapt care a îngreunat accesul cu aparatul de respirat, fiind nevoie de măsuri specifice de intervenţie, şi i-au predat echipajelor medicale. Pentru primul dintre cei doi bărbaţi degajaţi de pompieri au fost efectuate menevre de resuscitare de către echipajul SMURD. Cei doi bărbaţi au fost declaraţi, din nefericire, decedaţi”, au precizat cei de la ISU Neamț.

Martorii la tragicul accident spun că gazele din canalizare au fost cele care au condus la decesul celor doi angajați ai companiei de apă, muncitori cu experiență.

Conducerea companiei ApaServ a transmis un comunicat de presă, semnat de directorul general Cătălin Dughir: ”In data de 27.08.2015, la Statia de Pompare Horia, s-a produs un accident mortal soldat cu decesul d-lui Honciung I. Ioan Puiu si d-lui Ilisei V. Marian, salariati la Zona Operationala Est – C.J. ApaServ S.A. Conform procedurilor legale au fost anuntate autoritatile cu atributii de cercetare a evenimentelor de acest gen: ITM – Neamt, Inspectoratul de Politie si Parchetul de pe langa Judecatoria Roman. C.J. ApaServ S.A. este alaturi de familiile indoliate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !