În libertate după ce au spart un apartament

furt locuinteDoi tineri din Roman au fost reținuți pentru doar 24 de ore după ce au fost prinși în timp ce încercai să fure din apartamentul unei femei din municipiu. Ulterior, aceștia au fost eliberați, aflându-se sub control judiciar.

Este vorba de doi romașcani, de 28 și 31 de ani, care, ieri, au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt. În seara zilei de 25.10.2015, persoanele au fost depistate de către polițiști în apropierea locuinței persoanei vătămate, în timp ce încercau să fugă, după ce au pătruns în apartamentul femeii de 33 de ani, din Roman, cu intenţia de a sustrage bunuri. Bărbații reținuți de către polițiști au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !