Poza zilei

Managerul Spitalului, la prima ieșire publică

maria andrici managerMedicul Maria Andrici, noul manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman, a participat la prima conferință de presă, de data aceasta alături de primarul Laurențiu Leoreanu, cel care, de altfel, și-a dat girul pentru ca doctorul să preia funcția de conducere. Maria Andrici a declarat că nu este membru PNL și că va renunța la activitatea din mediul privat pentru a nu fi incompatibilă cu funcția de manager. 

andrici leoreanu“Vreau să fiu convins că va face echipă cu ceilalți colegi, pentru a obține rezultate frumoase. Mulțumim doamnei doctor Mihaela Banu care a fost manager general, apoi director medical, pentru contribuția adusă. Consider că în acești ani, doctorul Cătălina Pălăncianu și doctorul Banu, în etape diferite, au făcut chipă cu această constantă – echipa consacrată a spitalului. Le mulțumesc și celor care au fost manageri. Îi urez Mariei Andrici mult succes și integrare în actuala echipă cât mai repede”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Noul manager a promis continuarea proiectelor începute și și-a exprimat dorința “de a fi bine”. În ceea ce privește situația din secția Ortopedie, medicul spune că nu va renunța la profesia de doctor: “Este o provocare pe plan profesional, acum se adaugă un surplus de muncă și cunoaștere, fiind vorba de un domeniu nou – cel administrativ. De la 7 dimineața voi fi în secție până la 10-10.30. Voi continua să operez sau voi acorda ajutorul colegilor în operații”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !