Managerul Spitalului, la prima ieșire publică

maria andrici managerMedicul Maria Andrici, noul manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman, a participat la prima conferință de presă, de data aceasta alături de primarul Laurențiu Leoreanu, cel care, de altfel, și-a dat girul pentru ca doctorul să preia funcția de conducere. Maria Andrici a declarat că nu este membru PNL și că va renunța la activitatea din mediul privat pentru a nu fi incompatibilă cu funcția de manager. 

andrici leoreanu“Vreau să fiu convins că va face echipă cu ceilalți colegi, pentru a obține rezultate frumoase. Mulțumim doamnei doctor Mihaela Banu care a fost manager general, apoi director medical, pentru contribuția adusă. Consider că în acești ani, doctorul Cătălina Pălăncianu și doctorul Banu, în etape diferite, au făcut chipă cu această constantă – echipa consacrată a spitalului. Le mulțumesc și celor care au fost manageri. Îi urez Mariei Andrici mult succes și integrare în actuala echipă cât mai repede”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Noul manager a promis continuarea proiectelor începute și și-a exprimat dorința “de a fi bine”. În ceea ce privește situația din secția Ortopedie, medicul spune că nu va renunța la profesia de doctor: “Este o provocare pe plan profesional, acum se adaugă un surplus de muncă și cunoaștere, fiind vorba de un domeniu nou – cel administrativ. De la 7 dimineața voi fi în secție până la 10-10.30. Voi continua să operez sau voi acorda ajutorul colegilor în operații”.

 

One thought on “Managerul Spitalului, la prima ieșire publică

  1. Frumos articol, insa realitatea depaseste cuvintele. Am avut neplacerea de a fi victima atitudinii sale umilitoare. Unde este respectul fata de om in actul medical? In plus, tot din partea acestui medic, formula « nici nu se uita la tine » imi este extrem de cunoscuta. Inteleg ca functia este politizata, insa nu pot sa accept faptul ca se abuzeaza de putere, ca nu sunt considerat « OM » si chiar fara dreptul de a avea acest acest statut? Dna doctor, care este diferenta dintre mine si dumneavoastra in fata unei boli incurabile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !