Modernizări în secțiile Obstetrică, Oncologie și Interne

sala nasteri    Astăzi, noua echipă managerială a Spitalului Municipal de Urgență Roman și conducerea Primăriei Roman au inaugurat mai multe amenajări făcute în secțiile Obstetrică, Oncologie și Medicală-Interne. Evident că s-a tăiat și o panglică.

“Eu spun că Spitalul este acum unul modern. Ceea ce s-a făcut în ultima perioadă arată că aprecierile făcute de cei care se tratează aici nu sunt vorbe în vânt. Mulțumim cadrelor medicale care se implică. Apreciez misiunea de a trata și salva vieți. Avem în perioada următoare mai multe proiecte, și pe fonduri europene – cum ar fi un centru de imagistică, pe care vrem să le implementăm pentru a crește condițiile”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

spital panglicaȘeful secției Obstertică Ginecologie, doctorul Laura Arvătescu, a apreciat calitatea lucrărilor făcute: “Mulțumim domnului primar și apreciem efortul Direcției care s-a implicat în calitatea lucrărilor efectuate. Mulțumesc personalului, în special colegelor, care, zi de zi, asigură urgențele din Roman și teritoriul arondat. Ne dorim sănătate și cât mai multe paciente. Ne dorim ca toate mămicile să plece acasă sănătoase, fericite și cu copiii sănătoși”.

Investițiile pentru cele trei secții au costat circa 980.000 de lei, bani din veniturile proprii ale unității  și au vizat nu doar modernizarea arhitecturală, ci și intervenții la instalații. Conducerea Spitalului promite că anul viitor și celelalte secții nemodernizate încă vor intra în ace

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !