Simpozion dedicat zilei de 1 decembrie

George Lazăr, prefectul judeţului Neamţ, a participat astăzi, 27 noiembrie, la Simpozionul dedicat zilei de 1 decembrie, eveniment coordonat de membrii Organizaţiei Pensionarilor Piatra-Neamţ.

„Evenimentul de astăzi este o adevărată lecţie de patriotism, de unitate, iar tinerii cu siguranţă pot învăţa de la dumneavoastră ce înseamnă sentimentul naţional, trăirea autentic românească, ceea ce ne defineşte pe noi ca români.

Datorită dumneavoastră şi eforturilor depuse de-a lungul vieţii, noi putem să ne construim un viitor, iar valorile fundamentale ce ne ghidează evoluţia, ne-au fost transmise de persoanele în vârstă. Seniorii sunt adevărate modele, iar pe experienţa dobândită de ei trebuie să ne bazăm, ei ne transmit valorile autentice iar tenacitatea, dăruirea, simţământul puternic sunt un exemplu pe care noi ar trebui să îl urmăm. Indiferent de ocupaţia pe care aţi avut-o în activitatea desfăşurată, medici, profesori, cadre militare, pictori, scriitori, profesionişti în diferite domenii, de la fiecare din dumneavoastră avem ceva de învăţat, sunteţi modele vii pentru noi şi generaţiile viitoare.

Vă mulţumim pentru lecţia deosebită de românism autentic, pentru preocuparea de a promova valorile naţionale şi tot ceea ce ne defineşte ca români. Vă urez multă sănătate, bucurii şi un călduros La mulţi ani”, a transmis prefectul George Lazăr.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !