Două minore, prinse la furt din buzunare în zona Autogării Roman

portofelUn polițist, aflat în timpul său liber, a intervenit și a prins două tinere bănuite de furtul unui portofel. Totul s-a petrecut în zona Autogării din Roman.

Evenimentul s-a petrecut ieri, 27 inauraie, în jurul orei 16.30. Un polițist din cadrul Postului de Poliţie de Transporturi Feroviare Roman, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul proprietate personală spre autogară, când a observat cum pe trotuarul străzii Roman Mușat o femeie urmărea două minore. În acel moment polițistul a oprit autoturismul și a procedat la urmărirea tinerelor, pe care le-a ajuns din urmă și le-a imobilizat, asupra uneia dintre acestea fiind găsit portofelul femeii de 55 de ani, din Roman. Cele două minore de 12 ani au fost conduse la sediul Poliției municipiului Roman pentru continuarea verificărilor.

Polițiștii spun că femeia se afla la intersecţia bld. Roman Muşat cu str. C-tin Dobrogeanu Gherea, când, profitând de neatenţia sa, o minoră de 12 ani i-a furat din sacoşă un portofel, în care se aflau suma de 180 lei şi documente.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !