Poza zilei

Schimbări în lotul HCM

La finele săptămânii trecute, la final de sezon competițional, jucătoarele și stafful tehnic din echipa HCM Roman au avut parte de o petrecere la care a participat și conducerea clubului. Primarul Laurențiu Leoreanu spune că în perioada imediat următoare se va trece la cooptarea unor noi jucătoare pentru a întări echipa pentru sezonul competițional 2015-2016.

Primarul spune că unele dintre jucătoare, deși cu renume, nu au confirmat, astfel încât se va renunța la serviciile lor. În ultimele zile, HCM Roman a semnat un nou contract pentru sezonul 2015-2016 cu Jasna Toskovic. Și postul de portar a fost consolidat prin readucerea Terezei Pislaru in randul echipei. Oficialii clubului spun  că antrenorul principal Florentin Pera va rămâne și în următorul sezon competițional alături de echipa de handbal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !