Cum pot să pariez live de pe telefonul mobil?

1.netbet-mobilDacă ești parior și ești pe stadion sigur te întrebi: Cum pariez de pe mobil? Ce poate fi mai frumos decât să trăiești clipa la intensitate maximă plasând un pariu LIVE chiar în mijlocul acțiunii? De câțiva ani totul este posibil și totul este foarte simplu, nici măcar nu este nevoie de o aplicație pentru așa ceva, deoarece agențiile de pariuri online de top au site-urile deja optimizate pentru dispozitivele mobile.

Avantaje

În primul rând, pariurile din mers îți oferă posibilitatea să pariezi instant de oriunde te-ai afla, cu condiția să ai o conexiune deschisă la internet.

Chiar dacă ești într-o agenție offline, ți se poate întâmpla de multe ori să ratezi începerea partidei sau plasarea unui pariu live din cauza celorlalți oameni care stau la coadă. Dacă acest gen de situație se ivește tocmai atunci când încerci să închizi un bilet cu un potențial câștig consistent, rezultatele unei mici întârzieri se pot dovedi a fi catastrofale.

1.sportingbet-mobilChiar dacă lucrezi la PC și stai aproape toată ziua în fața calculatorului, există momente în care nu ai acces la un computer. Se știe că în pariuri, secundele și minutele pot face diferența între câștig și pierdere, fapt pentru care trebuie să te asiguri că ești familiarizat și cu platforma mobilă de pariere de pe telefonul mobil.

Foarte mulți pariori obișnuiesc să asiste la tot felul de evenimente sportive care se desfășoară în zona în care locuiesc. Aceștia sunt pregătiți să speculeze eventualele întârzieri pe care operatorii le-ar putea avea în procesarea evenimentelor dintr-un meci. De asemenea, există și posibilitatea ca pe arenele sportive să iasă la iveală tot felul de informații din interior, care pot fi speculate numai de către cei care sunt pregătiți să parieze live de pe mobil, chiar la fața locului.

Bonusurile oferite de operatorii de pariuri sportive pentru utilizatorii care pariază de pe mobil reprezintă un alt avantaj. Numeroase oferte promoționale inedite și chiar planuri de fidelizare personalizate te așteaptă dacă vei începe și tu să pariezi de pe mobil.

Top agenții de pariuri online optimizate pentru a paria live de pe mobil

În prezent, toate casele de pariuri online oferă posibilitatea de a paria live de pe mobil, fie din navigatorul telefonului, fie prin intermediul unei aplicații dedicate. Am selectat cele mai bine optimizate platforme online ale operatorilor licențiați în România, care pot fi accesate de pe iOs, Android și Windows Phone, direct din navigatorul telefonului mobil:

Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

1.unibet-mobilUnibet este agenția preferată a românilor, în special datorită ofertei vaste și a cotelor foarte mari. Aici vei găsi cele mai multe  tipuri de pariuri, cele mai multe evenimente în oferta de pariere, cele mai multe transmisiuni live și în marea majoritate a cazurilor, cele mai bune cote.

Pentru a paria live online de pe mobil sau tabletă, în primul rând, trebuie să te autentifici, introducând numele de utilizator și parola aferentă contului tău. Apoi, pentru a ajunge la evenimentul dorit, poți folosi căsuța de căutare rapidă sau poți folosi meniul de navigare al platformei. Odată ce ai găsit și selectat opțiunea de pariere care te interesează, predicția ta se va adăuga pe biletul virtual.

În acest moment ai posibilitatea să mai adaugi și alte partide sau să mergi mai departe către pasul final, și anume, introducerea mizei dorite în căsuța respectivă. Dacă ai ajuns până aici, singurul lucru pe care trebuie să-l mai faci este să selectezi butonul Plasează pariu. Apoi, după confirmarea plasării pariului poți să spui că deja te-ai familiarizat cu această platformă și că pariurile din mers nu mai sunt ceva nou pentru tine!

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !