Informare asupra consumului de droguri, la Penitenciarul Bacău

În data de 27 iunie 2011, la Penitenciarul Bacău s-a marcat “Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri” cu sprijinul Agenţiei Naţionale Antidrog, prin reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău – Marta Butnau şi – Radu Năforniţă.

„Aceştia au abordat teme legate de droguri : definiţia, clasificarea drogurilor, motivele pentru care tinerii apelează la comportamente riscante şi consecinţele la care se expun, efectele consumului de droguri sau produse noi cu proprietăţi psihoactive. La sfârşitul vizitei a avut loc o  întâlnire cu  direcţia unităţii, prilej cu care s-au  prezentat concluziile şi feed-back-ul obţinut în urma prezentării interactive a temelor propuse”, a declarat Mădălina Mătăsaru, purtător de cuvânt al Penitenciarului Neamț.

Scopul acestei activităţi a constat în creşterea nivelului de conştientizare asupra provocării majore pe care o reprezintă drogurile pentru societate în general şi pentru tineri, în special.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !