spitalul municipal de urgenta roman

Sprijin pentru achiziția unui aparat de radiologie

spitalul municipal de urgenta romanSăptămâna trecută, conducerea Primăriei Roman s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean pentru a discuta posibilitatea ca bugetul județului să poată veni în sprijinul municipiiului, mai ales în ceea ce privește investițiile absolut necesare pentru Spitalul Municipal de Urgență. Primarul Laurențiu Leoreanu spune că a primit promisiuni din partea vicepreședintelui Dan Manoliu pentru achiziționarea unui aparat modern de radiologie.

Discuțiile pe tema necesității achiziționării măcar a unui aparat de radiologie modern se poartă de mai bine de doi ani. Aparatele existente în acest moment în spitalul de la roman sunt mult depășite, dar și achiziționarea unuia nou presupune un effort de câteva miliarde de lei, peste posibilitatea bugetului unității sanitare. Consiliul Județean a investit în aparatură pentru Spitalul Județean, iar autoritățile romașcane speră la un sprijin considerabil și pentru Spitalul de la Roman, ce deservește o parte importantă a populației județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !