george balan

Pleacă doi consilieri, vin alți doi

george balanCa urmarea a demisiei lui Petrică Capraru se impune validarea mandatului de consilier pentru următorul supleant din lista Alianţei Electorale Populare Progresiste Europene de la alegerile locale din 10 iunie 2012. Următorul supleant este Cristian Toader. Autoriățile spun că romașcanul Cristian Toader nu se găseşte în niciuna din situaţiile de incompatibilitate, nefiind încălcate condiţiile de eligibilitate şi neexistând motive de fraudă electorală.

Daniel Petrea, înlocuit de George Bălan

 

De asemenea, în locul consilierului Daniel Petrea, se validează mandatul de consilier pentru George-Alexandru Bălan (foto). Se constată din lista Alianţei Electorale Populare Progresiste Europene de la alegerile locale din 10 iunie 2012 că următorii supleanţi pe lista consilierilor locali sunt Mihai Apăvăloaei şi Dan Zaharia. Partidul Democrat Liberal – Organizaţia Judeţeană Neamţ a comunicat autorităților faptul că aceştia au renunţat la calitatea de supleanţi. Următorul supleant, conform adresei susmenţionate a Partidului Democrat Liberal– Organizaţia Judeţeană Neamţ este dl. George Alexandru Bălan.

Numirea celor doi consilieri se va face în ședința ordinară a Consiliului Local din aveastă lună, miercuri, 30 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !