O abținere pentru candidatul PSD la Primăria Roman

În ședința Biroului politic al PSD Roman în care s-a decis cine va fi candidatul formațiunii la alegerile pentru șefia Primăriei Roman, Gheorghe Oprea a primit un vot împotrivă și o abținere. Abținerea i-a aparținut tânărului romașcan Alexandru Rotaru, președinte al TSD Neamț. Acesta și-a motivat votul într-o conferință de presă organizată la finele săptămânii trecute.

gheorghe oprea
Gheorghe Oprea

Chiar dacă s-a abținut de la a da un vot pro, Alexandru Rotaru spune că îl va susține pe Gheorghe Oprea în alegeri, alături de întreaga organizație de tineri: “A fost decizia mea personală. Nu am avut nimic împotriva candidatului Gheorghe Oprea. Am ajuns să-l cunosc și este un foarte bun specialist în meseria pe care o practică, în economie. M-am abținut din motive personale. Dar sunt convins și, în urma discuției cu candidatul nostru, cred că dacă el va pleca cu ideea că “eu, Oprea, sunt mai bun și mai gospodar decât Leoreanu” va avea șanse la Primărie. Este un candidat care va face o figură frumoasă și domnul Oprea se va putea baza pe sprijinul meu în campania electorală”.

Deși Alexandru Rotaru nu a dorit să dea mai multe detalii despre reținerea sa, neoficial – votul de abținere a avut legătură cu faptul că numele candidatului Gheorghe Oprea a fost ținut în mare secret față de membrii formțiunii până în seara ședinței biroului politic, deși membri din alte partide politice știau deja despre această intenție a fostului funcționar al ANAF de a se lansa în bătălia politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !