Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Consilierul PDL Ouatu vrea pâmântul concesionat – News-Roman

Poza zilei

Consilierul PDL Ouatu vrea pâmântul concesionat

Consilierul local PDL Dumitru Ouatu, considerat cel mai bogat romașcan, cu terenuri și spații comerciale de milioane de euro, vrea să mai cumpere patru terenuri. Pentru aceasta, alesul local trebuie să obțină votul colegilor din Consiliu, iar răspunsul îl va afla vineri, în ședința ordinară.
Dumitru Ouatu cere să cumpere suprafața de 18 metri pătrați pe Bulevardul Roman Mușat (centrul municipiului), prețul propus fiind de 1.500 euro. Pentru firma Dovilg  Com SRL, deținută de Dumitru Ouatu care este și administrator, consilierilor li se mai cere votul pentru alte trei terenuri: bulevardul Roman Mușat 27, suprafață de 24 metri pătrați și preț evaluat de 2.000 de euro, tot pe Roman Mușat – nr. 25, consilierul vrea să mai cumpere 40 de metri pătrați, teren evaluat la 3.300 de euro, iar în Unirii nr. 7 mai solicită 126 metri pătrați pentru care va cheltui 10.500 de euro.

Nu este pentru prima dată când municipiul Roman vinde din terenurile date inițial spre concesionare. Până acum s-au făcut 72 de rapoarte de evaluare pentru terenuri aflate în diferite zone ale orașului, doar pentru un teren nefiind încheiat contract de vânzare. „Vă supun aprobării cele patru locații evaluate, cu mențiunea că sumele obținute se vor folosi – în principal – pentru investiții de interes public”, promite primarul Laurențiu Leoreanu, care a semnat epunerea de motive și a promovat proiectul pentru dezbaterea din ședință.

Conformd declarației de avere neactualizată din 2012, Dumitru Ouatu deține 11 terenuri în Roman și mai multe sate din zonă, plus încă 10 imobile – o casă de locuit, o casă de vacanță și mai multe spații comerciale. Are cinci conturi bancare în euro, din chirii obținând la nivelul lui 2011 peste 2 miliarde de lei vechi, iar ca administrator de firmă doar puțin peste 132 milioane de lei vechi, la care se aduagă dividente de 325 milioane de lei vechi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !