Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Letiția Dămoc nu mai este șef la Ambulanță – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Letiția Dămoc nu mai este șef la Ambulanță

În cursul zilei de 28 noiembrie 2013, prin adresa nr. 10060 Prefectura Neamt a fost informată de către Direcţia de Sănătate Publică Neamţ cu privire la Dispoziţia nr. 79 din 25.11.2013 privind revocarea din funcţie a doamnei doctor Letiţia Gabriela Damoc – manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

În conformitate cu Dispoziţia nr. 79 din 25.11.2013, începând cu data de 2 decembrie 2013, se revocă din funcţia de manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă doamna dr. Damoc Letiţia Gabriela.  Începând cu aceeaşi dată, încetează contractul de management încheiat între managerul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ şi Direcţia de Sănătate Publică Neamţ.

De la data încetării contractului de management, încetează şi clauza de suspendare a contractului individual de muncă al doamnei dr. Damoc, urmând a-şi relua activitatea ca medic primar medicină generală-medic primar medicină de urgenţă în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

Până la data de 2 decembrie 2013 managerul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ va duce la îndeplinire şi propunerea aprobată de ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu de revocare din funcţie a celorlalţi membri ai Comitetului director din cadrul S.J.A. Neamţ.

 

Foto: Ziarul de Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !