Înjunghiat cu un foarfece

Un tânăr din comuna Doljești a ajuns la Spital după ce a fost bătut cu pumnii, iar mai apoi a fost înjunghiat cu un foarfece. Cei implicati in altercatie consumasera alcool.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază. Polițiștii din Doljești au fost sesizați că N. Marius, de 30 de ani, din comuna Doljeşti, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Roman pentru a primi îngrijiri medicale, ca urmare a unei agresiuni prin înjunghiere.

Polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, N. Marius și M. Vasilică, de 40 de ani, din aceeaşi comună, aflându-se în curtea lui N. Ștefan, din satul Buruienești, au pornit un conflict în care reciproc și-au aplicat lovituri cu pumnii. Vasilică avea un foarfece asupra sa și l-a înjunghiat de două ori pe Marius. Victima a solicitat ambulanța pentru a fi transportat la Spitalul Roman și a primi îngrijiri medicale.

În urma consultării medico-legale s-a concluzionat că leziunile suferite nu i-au pus în pericol viața. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !