Directorii de școli, chemați la Inspectorat

Cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar 2010-2011, directorii unităților de învățământ din județ sunt chemați la Inspectoratul Școlar Județean, pentru discuții tete-a-tete. Se iau in calcul inclusiv eventuale disponibilizari.

Conform anunțului postat pe site-ul ISJ Neamț, întâlnirea cu fiecare director de unitate școlară va avea loc marți, 31 august. Zona Roman (fără municipiul Roman) este așteptată la ISJ începând cu orele 9.00, în timp ce directorii din Roman sunt invitați să fie prezenți la orele 10.00. Motivul acestei întâlniri ține de rezolvarea eventualelor probleme punctuale legate de posturile didactice din fiecare unitate. Totuși, conform adresei, conducerea Inspectoratului așteaptă propuneri de la directori pentru eventuale disponibilizări în rândul personalului auxiliar și nedidactic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !