Profesoara criminală, la “La Măruță” (VIDEO)

profesor criminalaCazul Anei Zaharia, femeia bănuită că și-a ucis soțul și apoi i-a tranșat cadavrul, a ajuns din nou în atenția presei naționale, de data aceasta la emisiunea La Măruță, de la ProTV. În această seară, moderatorul emisiunii și invitații dezbat cazul femeii pe care anchetatorii o acuză de omor și de profanare a cadavrului.

Ana Zaharia este încarcerată, urmând să fie supusă unei expertize psihiatrice. Se pare că femeia refuză să mănânce, susținând că ține post negru.

În imaginile pe care postul de televiziune Realitatea TV le-a făcut publice se vede cum Ana Zaharia coboară din taxi-ul din Târgu Frumos, cară cei trei saci și îi pune lângă pubela de gunoi.

La scurt timp, după ce taximetristul a simțit că ceva nu este în regulă și a sunat la 112, polițiștii au prins-o pe femeie.

Reamintim faptul că organele interne și cele genitale ale soțului Anei Zaharia nu au fost încă găsite, doar capul a fost recuperat de anchetatori tocmai din apartamentul celor doi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !