tichete sociale

Se împart tichetele sociale

tichete socialeÎncepând cu această săptămână și până pe 9 octombrie, romașcanii cu venituri reduse ce se încadrează în criterii impuse pentru a beneficia de tichete sociale se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Roman pentru a-și ridica bonurile.

Este vorba despre cea de-a treia tranșă de acordare a tichetelor. De acest program social inițiat de Consiliul Local Roman beneficiază pensionari și persoane cu handicap cu venituri reduse care și-au depus dosarul prin care au făcut dovada că veniturile nu depășesc 750 de lei pe lună. Fiecare beneficiar va primi tichete în valoare de 40 de lei, ele putând fi utilizate pentru achiziția de medicamente și alimente.

Faţă de începutul acestui an sunt cu aproape 400 de beneficiari mai puţin, deoarece unii romașcani nu s-au mai încadrat în limita de venit, iar alţii nu au completat dosarul aşa cum cere regulamentul de acordare a acestor tichete.

În această a treia tranșă vor fi acordate tichete sociale către 2.800 de cetăţeni, față de începutul anului când s-au înregistrat între 3.200 şi 3.300 de beneficiari.

În acest an s-au acordat trei tranșe, iar următoarea este programată pentru luna decembrie – înainte de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !