Accidentată de autobuz

autobuzUn șofer de autobuz este cercetat de polițiști pentru că a pornit din stație fără să se asigure, iar o femeie a fost accidentată. Mai mult, șoferul a și plecat de la locul faptei, fiind găsită ulterior acasă. Acesta a rămas fără permis.

Incidentul s-a petrecut ieri, 28 octombrie, la ora 07.30, pe drumul județean din localitatea Cotu Vameş. Polițiștii spun că un bărbat, de 62 de ani, din Horia, conducea un autobuz. Acesta a pus în mişcare vehiculul dintr-o staţie fără să se asigure că din autobuz au coborât toţi călătorii şi fără să închidă uşile. O femeie de 48 de ani care cobora din autobuz, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se. După producerea accidentului, conducătorul autobuzului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat şi găsit la locuinţa de domiciliu în jurul orei 09.00. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au reținut permisul de conducere conducătorului auto și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă şi părăsirea locului accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !