Au murit în timp ce pregăteau mâncarea pentru un parastas

Două femei au murit în timp ce pregăteau mâncarea pentru o pomenire. Cauza cea mai probabilă este lipsa oxigenului din bucătăria unde se pregăteau preparatele.

Ieri dimineață, polițiștii din Mărgineni au fost sesizați că într-o locuință din comună au fost găsite moarte două femei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 28/29 ianuarie, Daniela V, de 34 de ani, și Lucreția I, de 41 de ani, se aflau în bucătăria locuinței lui Toader I, de 47 de ani, din localitate și pregăteau mâncare pentru o pomenire. „Probabil din cauza lipsei de oxigen din încăpere, cele patru ochiuri ale aragazului fiind găsite în stare de funcționare, li s-a făcut rău și au intrat în stare de inconștiență. Dimineață, un echipaj de ambulanță s-a deplasat la fața locului și a încercat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, cele două cadavre fiind transportate la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

Cercetările sunt continuate de Postul de Poliție Mărgineni.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !