135 de căsătorii și 120 de divorțuri

Romașcanii se iubesc și pe timp de criză. Acest lucru este dovedit de numărul destul de ridicat de căsătorii din ultima perioadă. Totuși, dragostea nu este pentru toți veșnică, câteva sute de familii destrămându-se.

Conform statisticilor de la Starea Civilă din Roman, în urmă cu două săptămâni, 49 de perechi și-au unit destinele. Săptămâna trecută, numărul căsătoriilor a fost mai mic, de doar 32. La nivelul lunii august s-au oficiat, în total, 135 de căsătorii și au fost înregistrate 154 de nașteri, din care 60 în familii din Roman. Deși statisticile sunt îmbucurătoare în ceea ce privește întemeierea unei familii, în ultimul trimestru au fost ănregistrate și 120 de divorțuri, cu o creștere în ultima perioadă, cele mai multe familii destrămate fiind cele în care unul dintre soție este plecat la muncă în străinătate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !