Deputatul UNPR Culiță Tărâță despre activitatea senatorului PSD Ioan Chelaru (VIDEO)

La cererea mai multor cititori ai site-ului de informații News-Roman, vă oferim înregistrarea din conferința de presă a UNPR, în care, la întrebarea jurnaliștilor, deputatul Culiță Tărâță  vorbește despre activitatea senatorului PSD Ioan Chelaru, vicepreședinte al Senatului și vicepreședinte al PSD.

Precizăm faptul că această discuție este preluată din conferința de presă susținută de Culiță Tărâță la data de 25 septembrie 2011. Imaginile nu au fost prelucrate, iar ele reprezintă doar o parte din conferinta de presă care a durat aproape o oră și la care au fost invitați să participe jurnaliști din tot județul. Subiectul atacului deputatului Tărâță la adresa senatorului Chelaru a produs numeroase discuții și dezbateri în presa scrisă din județul Neamț, mai ales în condițiile în care apele din PSD Neamț sunt tulburi, iar mulți social democrați abia așteaptă ca Ioan Chelaru să preia și conducerea filialei Neamț a formațiunii. Amănunte pe tema conferinței de la UNPR puteți găsi și în Monitorul de Neamț.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !