O iarnă fără curent? Soluția: curățați copacii!

ninsoareAzi, la Prefectură, a avut loc o ședință privind pregătirile pentru venirea iernii. Autoritățile spun că cei de la E On nu au suficiente echipe de intervenție pentru teren, ceea ce ar însemna că eventualele avarii nu se vor rezolva în timpul optim.

În schimbul unei soluții a reprezentanților companiei, prefectul recomandă toaletarea arborilor: “Țin să precizez faptul că, ne confruntăm cu o capacitate de intervenție diminuată a companiei E.ON România, care trece printr-o perioadă de reorganizare, iar acest lucru afectează timpul de soluționare a problemelor. Din nefericire, la ședința de astăzi nu avem printre noi niciun reprezentant al acestei companii. Fac astfel apel la primarii prezenți în sală pe care îi rog să facă o inventariere a situației existente în teritoriu și să aibă în vedere toaletarea  coronamentelor arborilor din apropierea rețelelor electrice, ca măsură de prevenție” a spus prefectul județului, Ioan Vlad ANGHELUȚĂ, în intervențiile sale din cadrul ședinței ordinare CJSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !