Vânt, ploi, ninsori şi polei, până marţi noapte

ploaie nrMeteorologii au emis o informare în care semnalează intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei, valabilă de luni de la ora 16.00 până marţi la ora 22.00, în toată ţara. În intervalul menţionat, vântul va prezenta intensificări la munte, iar pe creste va sufla tare, cu rafale de peste 80 km/h. Pe parcursul zilei de marţi, vor fi intensificări ale vântului şi în restul ţării, cu viteze de peste 50 km/h, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În zona montană vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei, iar la altitudini mai mari de 1.500 m temporar va ninge, iar local vântul va viscoli ninsoarea.

În Maramureş, zona Munţilor Apuseni, precum şi în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp.

A fost în vigoare o informare meteorologică, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă pentru intervalul 28.11.2015, ora 12:00 – 29.11.2015, ora 09:00. În acest interval a avut loc o misiune degajare arbore căzut pe partea carosabilă, DN 15D, zona Dealul Mărului (Gîdinţi-Poienari).

Secţia Neamţ a CNADNR a acţionat cu 10 lucrători şi 10 utilaje pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe 5 drumuri naţionale. În data de 29.11.2015 între orele 07:00 – 18:00 operatorii economici care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 7 lucrători şi 4 utilaje pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe șase sectoare de drumuri judeţene. La ora raportării pe raza judeţului Neamţ nu sunt localităţi nealimentate cu energie electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !