Accident rutier la Girov, cu două victime

Ieri dimineață, în jurul orei 09.15, pe DN 15 D, în afara localității Girov s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a alteia.

Polițiștii au stabilit că șoferul Constantin S, de 43 de ani, din Piatra Neamț, mergea spre Roman, când, în afara localității Girov, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. Din accident a rezultat rănirea gravă a șoferului, care a  suferit o fractură femur stâng, traumatism craniano – cerebral și o contuzie toracică. De asemenea, pasagerul de pe locul din față dreapta – Matei M., de 29 de ani, din Piatra Neamț a  suferit o contuzie toracico – abdominală și un traumatism craniano – cerebral minor.  Conducătorul auto nu purta centura de siguranță. 

Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamț.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !