Consilierul primarului Leoreanu a ajuns vicepreședinte al CJ Neamț doar cu votul PDL-iștilor

Aldo Pellegini, consilierul personal al primarului Romanului, Laurențiu Leoreanu, și ultimul consilier validat la județ a fost desemnat, astăzi, vicepeședinte al Consiliului Județean Neamț. La ședință, pentru a-l încuraja, a fost prezent inclusiv primarul Romanului.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Județean s-a aflat și proiectul de hotărâre privind alegerea unui vicepreședinte al instituției, care să-l înlocuiască pe romașcanul Valerian Percă, cel care s-a stins din viață în mod fulgerător în luna decembrie. Așa cum anunțam mai devreme, liberalii și social democrații au refuzat să voteze vreun proiect de hotărâre de pe ordinea de zi, însă, cu toate acestea, numărul consilierilor județeni PDL a fost suficient pentru alegerea unui vicepreședinte în persoana lui Aldo Pellegrini. Cutuma existentă de ceva ani, ca unul dintre vicepreședinții CJ Neamț să aparțină Romanului a funcționat, romașcanul Aldo Pellegrini reușind să treacă acest test, obținând votul colegilor de partid, cei care, de altfel, în urmă cu o săptămână au aprobat în Biroul Permanent al PDL susținerea candidaturii sale.

PNL și PDL nu au venit cu niciun candidat, deși numele lui Cristian Livescu (PSD) fusese lansat în presă ca și posibil candidat. Din informațiile pe care le deținem, liberalii și social democrații au refuzat să voteze proiectele de pe ordinea de zi considerând că în sală, din partea PDL, se află consilieri județeni ce sunt incompatibili, deținând funcții la instituțiile subordonate Consiliului Județean.

Vom reveni cu declarații. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !