Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
I-a furat telefonul mobil unui copil de 11 ani – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

I-a furat telefonul mobil unui copil de 11 ani

Ieri, o copilă de numai 11 ani a rămas fără telefonul mobil. Tâlharul – tot un copil – a fost prins de polițiști.  

Totul s-a petrecut pe 30 ianuarie, în jurul orei 16.00. Poliția municipiului Roman a fost sesizată, prin 112, despre faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, din Roman, a fost prădat, prin violență, de un telefon mobil.

În fapt, copila se afla pe terenul de sport al unui liceu din Roman, când a fost lovită și i s-a furat telefonul mobil. Hoțul este un alt copil, de 15 ani, din Roman. Asupra acestuia a fost găsit bunul sustras, care a fost restituit părții vătămate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !