Prins cu 70 de pliculețe cu produse etnobotanice

Un tânăr ieşean a fost depistat de poliţişti având asupra sa 70 de pliculeţe cu produse „etnobotanice”/ Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru trafic de droguri de risc.
Tânărul a fost depistat de polițiști ieri, la ora 23.00, în Iași. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Iaşi au oprit pentru control un autoturism condus de Liviu B., de 21 de ani, din municipiul Iaşi. În urma controlului, asupra acestuia au fost găsite 70 de pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală de tip „etnobotanic”.
Întrucât suspectul nu a justificat provenienţa acestor produse, s-a dispus ridicarea în vederea analizării în condiţii de laborator a pliculeţelor cu substanţe vegetale. 
În prezent, cel în cauză este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !