Poza zilei

Ziarul de Roman oftează

ziarul de roman 2015Ziarul de Roman oftează. La toți ne este greu, se spune, și tot așa se mai spune că tuturor ni se dă cât putem duce. Presa din Roman nu e chiar în doliu, pentru că slavă Domnului nu a murit nimeni, dar nici artificii nu am auzit după ce, ieri seară, pe site și pe pagina de socializare a cotidianului Ziarul de Roman a apărut mesajul: “Acestea sunt articolele de astazi si pentru urmatoarea perioada de timp. Ziarul de Roman isi va intrerupe activitatea pentru o perioada de timp, dar vom reveni pe piata. O seara placuta va dorim si ganduri alese!”.

Am încercat să aflăm detalii, dar, per ansamblu, am primit oficialul “nu comentăm”. Din ceea ce știm, pentru că oameni de presă ne numim, online sau printat, lucrurile nu stau chiar foarte rău. Nici bine. Din ce am priceput, criza economică de la nivel global, pământesc și aerian a lovit și în acest trust de presă. Totuși, important este că brandul Ziarului de Roman sau Zdr sau Ziarul – cum i se spune simplu și pe șleau – nu și-a dat încă obștescul sfârșit, deși ieri doi dintre angajați – Teo Rusu și Cătălin  Sevastre – și-au anunțat public despărțirea de instituția de presă, lăsând practic un si mai amre gol în acest hău neexplicat și pentru cei care citesc presa.

Entuziasmul, poate unii ar numi asta naivitate, în calitate de fost angajat la Zdr – locul unde mi-au fost așezate, cu grijă spun eu, cărămizile la temelia meseriei pe care mi-am ales-o – îmi permite să cred și să sper că of-ul de azi va fi buturuga răsturnată de mâine.

 

NB: Optimismul meu este încercat și de un alt fost coleg – Emilian Pal, o opinie de prima pagină putând fi citită aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !