Presa nemțeană, pusă la treabă de ISU Neamț

Ca în fiecare an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ organizează, cu prilejul sărbătorii „Zilei Pompierilor din România”, mai multe competiții sportive, la care sunt invitați să participe reprezentanții mass-media.

Anul acesta, pe 13 septembrie, se va celebra aniversarea a 162 de ani de la bătălia din Dealul Spirii şi sărbătorirea „Zilei Pompierilor din România”. Presa este invitată, pe 2 septembrie, să participe la concursul de tenis de masă  – la simplu – maxim 2 concurenţi, la dublu – o echipă formată din doi concurenţi. Pe 3 septembrie, este programat concursul de şah –maxim doi concurenţi. Ultima competiție se va organiza pe 6 septembrie și va fi dedicată iubitorilor de fotbal. La competiţia de minifotbal „Cupa 13 septembrie” –  se cere formarea unei echipe de  5 + 1. La aceste competiţii vor fi invitate şi echipele reprezentative ale celorlalte structuri din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Apărării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !