Poza zilei

Alin Antochi demis din funcția de președinte al PSD Neamț???

Jurnaliștii de la Agerpres aruncă o nouă dinamită în politica nemțeană: romașcanul Alin Antochi va fi demis din funcția de președinte al PSD Neamț. Informația preluată de la Agerpres și postată pe blogul jurnalistului Gabriel Apetrii este confirmată doar de surse din cadrul partidului, ale căror identitate nu este dezvăluită. Vicepreședintele PSD Ioan Chelaru spune că nu știe despre o astfel de decizie, iar Alin Antochi nu a putut fi contactat pentru a i se cere un punct de vedere. 

Jurnalistul Gabriel Apetrii confirmă în articolul său câteva zvonuri care circulă în ultima lună în județ, conform cărora unii primari, inclusiv conducerea de la PSD Roman- reprezentată de senatorul Ioan Chelaru – sunt nemulțumiți de „prestația” lui Alin Antochi în fruntea partidului. Ba, mai mult, conform ziaristului menționat, conducerea PSD Neamț ar urma să fie preluată, în intermat, tocmai de Ioan Chelaru, cel care, după demisia de acum doi ani a lui Ioan Munteanu, a mai condus formațiunea.

„Alin Antochi va fi schimbat din funcţia de preşedinte al filialei PSD Neamţ, în urma pierderii alegerilor parlamentare anticipate din colegiul 6, în locul său urmând să fie numit interimar senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte al PSD. Potrivit unor surse din PSD, decizia va fi luată de Biroul Politic Naţional al PSD care se va reuni joi, 1 septembrie. ”Dacă nu demisionează până la şedinţa de joi, va fi schimbat sigur”, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PSD. 
În cadrul şedinţei biroului politic al PSD se vor analiza rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din Neamţ şi Baia Mare”, se arat
ă în articolul semnat de Gabriel Apetrii.

Întrebat despre aceste zvonuri, vicepreședintele PSD – senator Ioan Chelaru – a infirmat că au existat discuții la nivel central care să-l privească în mod direct pe Alin Antochi și funcția sa de președinte. „Nu am ce comenta vizavi de aceste zvonuri. Este drept, mâine este ședință a Biroului Permanent, însă nu au existat discuții de acest fel la nivel central. Este nevoie înainte de toate de o analiză, iar prima trebuie să aibă loc la nivel județean, atunci când președintele Alin Antochi va decide”, a declarat Ioan Chelaru.

Un punct de vedere al președintelui Alin Antochi nu a putut fi precizat, însă vom reveni cu detalii în cursul zilei de mâine. De remarcat este, totuși, faptul că la nivelul USL se discută din ce în ce mai des despre trădarea unor primari care, în campania pentru Colegiul 6, ar fi ținut cu „dușmanul”. Urmează să vedem dacă în urma analizei se vor produce schimbări la nivelul primarilor din comune, edili care au amestecat culorile partidului și au ales în loc verdele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !