Poza zilei

USL a pierdut în fața PDL supremația în CJ Neamț

Ședința de astăzi a Consiliului Județean nu a adus vești foarte bune pentru alianța USL. În ciuda contestațiilor depuse de membrii PSD și PNL vizavi de legalitatea ocupării funcției a trei colegi de la PDL, votul a arătat altceva. USL a încercat, PDL a câștigat.

 

Consilierii județeni ai USL au înaintat trei proiecte de hotărâre prin care cereau încetarea mandatelor de aleși locali pentru Valerian Frățilă, Cristian Petrotvici și Mihai Chebac. Membrii USL susțineau că cei trei se află într-o stare de incompatibilitate între funcția de consilier județean și funcțiile pe care le ocupă sau le-au ocupat în cadrul unor instituții ale statului. Votul nu a fost de partea USL, mai ales că PDL deține în CJ Neamț majoritatea, garantată de 18 voturi.

Tot astăzi, consilierii județeni au luat act și de demisia social – democratului Vasile Balcan, însă în locul acestuia nu s-a prezentat la ședință nimeni care să depună jurământul și să preia din partea PSD funcția de consilier județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !