HCM Roman a pierdut la Zalău

Vineri, 28 august, echipa de handbal feminin HCM Roman a început cu o înfrângere noul sezon al Ligii Naţionale, pierzând în deplasare cu HC Zalău. La pauză, scorul a fost favorabil gazdelor, 14-12, aceeaşi diferenţă de două goluri înregistrându-se şi la final, 23-21.

Din păcate, oboseala acumulată de după turneul din cehia și-a spus cuvântul. Echipa antrenată de Florentin Pera și Viorel Lazăr a avut de înfruntat și forța HC Zalău, o echipă agresivă în special în meciurile pe care le joacă acasă.

În ciuda începutului cu stângul din acest campionat, oficialii clubului sunt optimiști că echipa se va plia pe ritmul alert al următoarelor meciuri și va obține punctele puse în joc

Etapa următoare va avea loc miercuri, 2 septembrie, când HCM Roman are primul meci din acest campionat în faţa propriilor suporteri, cu HCM Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !