Populatia Romanului este în descreștere

In timp ce Planeta a atins, ieri, numarul de 7 miliarde de oameni, populatia Romanului este in descrestere. Daca pana acum cativa ani, numarul locuitorilor din municipiu atingea cifra de 70.000, acum, dupa recensamant, estimarile arata in Roman locuies aproape 55.000 de persoane. Pana astazi, 21.000 de locuinte au fost recenzate. 

Autoritatile locale spun ca in Roman nu s-au inregistrat incidente deosebite, existand doar cazuri izolate si care au fost remediate in scurt timp. In schimb, in aproape 20% din locuinte recenzorii nu au gasit pe nimeni.

O problema aparte, dar care nu a vizat numai Romanul, ci intreaga tara, a fost cea legata de declararea codului numeric personal. Primarul Laurentiu Leoreanu a declarat ca, in ciuda balbaielilor de la nivel national, pe plan local, cei mai multi romascani au inteles nevoia de a-si da CNP-ul, date care sunt cerute si la banca, si la alte institutii, pentru a avea certitudinea identitatii persoanelor. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !