evidenta populatiei

Control la Direcția de Evidență a Populației

evidenta populatieiSăptămâna trecută, la Direcția de Evidență a Populației Roman a avut loc un control pentru verificarea modului de desfășurare a activității. Conform declarațiilor conducerii Primăriei Roman, verificările nu au scos la iveală nereguli, ci doar mici sincope ce vor fi rezolvate în perioada imediat următoare.

Spațiile de la Direcția de Evidență a Populației și de la Pașapoarte au intrat, încă de la începutul acestui an, într-un proces de igienizare și reabilitare, activitate ce tocmai s-a încheiat.

Reamintim faptul că în ceea ce privește Direcția de Evidență a Populației, conducerea Primăriei intenționează ca, cel târziu din al doilea semestru din acest an, să achiziționeze și să implementeze un sistem informatic prin care cetățenii să se poată programa online pentru depunerea actelor sau eliberarea lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !