Jumătate din dosarele ANL au fost respinse

Mai bine de jumătate din dosarele depuse pentru obținerea lui locuințe de tip ANL au fost respinse de comisia de la nivelul Primăriei Roman. Mai exact, din cele 251 de solicitări, doar 105 au fost evaluate în mod pozitiv.

Vestea bună este că, până pe 5 iulie, romașcanii pot depune contestații sau pot să mai aducă actele doveditoare. Celor mai mulți dintre solicitanți le lipsește adeverința de salariat la nivelul anul 2013 sau nu au putut ace dovada că își desfășoară activitatea în municipiul Roman. Contestațiile și actele în lipsă se pot depune la Biroul Unic, după ultima evaluare lista urmând să fie supusă aprobării Consiliului Local.
În Roman nu mai există niciun bloc ANL în construcție, însă solicitanții pot obține un apartament dacă acesta va fi eliberat, repartizarea făcându-se în baza punctajului acordat de comisie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !