Casa Bucuriei vrea să mai ajute. Îi ajutăm și noi?

casa bucurieiCei câțiva tineri care, în urmă cu o lună, au ajutat o familie din satul Bucium, comuna Valea Ursului, vor să continue campania de a face bine. Aceștia vor să meargă din nou, săptămâna viitoare, la familia cu opt copii, care, în prag de iarnă, nu au nicio posibilitate să-și procure cele necesare pentru a supraviețui.

Campania Casa Bucuriei va continua, cu sprijinul oamenilor de bine, spun tinerii: “Oameni minunati, cu mic cu mare dorim sa ne adunam fiecare cu ce putem pentru a merge la familie Irofte pentru a mai aduce un gram de fericire. Vine frigul si au nevoie de haine si lemne…..Haideti sa ajutam fiecare cu ce putem. Vă mulțumim!”.

Prin acest apel, tinerii speră să mobilizeze cât mai mulți oameni de bine pentru a mai strânge câteva haine pentru cei mici, rechizite, pături sau alimente pe care să le ducă familiei Irofte, formată din opt copii și unde numai tatăl lucrează cu ziua prin sat.

Cei care vor să dea o mână de ajutor, cu orice poate fi util acestei familii, sunt așteptați să ia legătura cu reprezentanții proiectului, pe care-i pot găsi pe Facebook, căutând Casa Bucuriei – comunitate sau ne pot transmite informațiile nouă și vom da imediat o mână de ajutor.

De asemenea, după ce această familie va primi sprijinul necesar, cei de la Casa Bucuriei vor să mai ajute și alte persoane aflate în dificultate, familii serioase, dar care nu mai pot ieși singuri din sărăcie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !