Mai mulți tineri înșelau romașcanii în centrul orașului (VIDEO)

Postul local de televiziune RomanTV a făcut publice astăzi, 2 octombrie, mai multe imagini cu câteva persoane necunoscute ce erau legitimate de polițiștii locali, fiind bănuiți că cereau de la oameni bani pentru o rudă aflată în dificultate, dar, în fapt, totul era o înșelătorie. Suspecții au și agresat echipa de filmare.

“Astăzi, în centrul orașului, un grup de tineri a țepuit zeci de romașcani, luându-le bani (în total aproximativ 2.000 RON) sub pretextul ajutorării unor persoane bolnave, de diverse vârste. Supărat că este filmat, unul dintre ei a încercat să intimideze, a înjurat și a bruscat una dintre persoanele care înregistrau intervenția Poliției Locale. Când identificați persoane care vă cer bani sub diverse pretexte, oricât v-ar părea de reale spusele lor, sunteți rugați să apelați Poliția Locală – telefon 0233.984 – apel gratuit”, asta au scris ast[zi, colegii de la RomanTV despre cele întâmplate.

Imaginile le puteți urmări în clipul difuzat de RomanTV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !