politie

Polițiștii au ieșit în stradă

politia rutieraAstăzi, 2 octombrie, cu ocazia Zilei siguranței rutiere, polițiștii au ieșit pe străzi pentru a-i îndruma pe romașcani să respecte regulile de circulație. Polițiștii au împărțit pliante și le-au explicat pietonilor care sunt principalele obligații ale acestora, mai ales când traversează strada, nerespectarea regulilor fiind, de fapt, principala cauză a producerii accidentelor.

Polițiștii spun că, periodic, agenții merg în unitățile de învățământ pentru a le explica tinerilor care sunt regulile de circulație, atrăgând atenția că la traversare trebuie ca pietonii să se uite întâi în stânga apoi în dreapta, iar când circulă pe carosabil trebuie să o facă pe partea dreaptă a drumului.

În acțiunea de astăzi, romașcanii care au încălcat regulile de traversare a străii au fost iertați de polițiști. Ei nu au primit amendă, dar au fost avertizați și îndrumați să citească pliantele care vorbesc despre prevenirea accidentelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !