Costurile parcometrelor s-au amortizat

parcare taxaIntroducerea de taxe pentru locurile de parcare din centrul municipiului s-a dovedit a fi o afacere bună pentru administrația locală. Numai săptămâna trecută, au fost eliberate 10 tichete de abonament parcări, în valoare de 480 de lei. Autoritățile spun că acum costul parcometrele s-a amortizat.

În Roman funcționează la această oră circa 15 parcometre pentru cele opt parcări cu plată din centrul orașului, acolo unde locurile de parare sunt marcate cu vopsea galbenă.

Programul de funcționare al parcărilor cu plată este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Amenda este de la 50 la 100 de lei dacă nu există tichet de parcare, dacă s-a depășit timpul de staționare, dacă nu se vede bine tichetul cu ora, dacă s-a parcat abuziv pe locurile desemnate pentru persoanele cu handicap sau dacă se staționează pe locurile hașurate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !