Saună la Bazinul de Înot

bazin11Administrația publică locală a demarat deja procedurile de achiziție a instalațiilor necesare pentru amenajarea unei saune la Bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă. Ideea acestui proiect a venit ca urmare a faptului că tot mai mulți cetățeni, inclusiv sportivii de performanță ai Romanului, au solicitat autorităților amenajarea unei saune, asta și în condițiile în care baia comunală a fost închisă din lipsă de finanțare.

Primarul Laurențiu Leoreanu spune că se va încerca reducerea la minim a cheltuielilor pentru amenajarea saunei, ulterior urmând să se stabilească și un tarif pentru utilizarea ei. În principiu, cheltuiala pentru acest obiectiv va ajunge la 30.000 de lei, unele componente fiind primite de administrație sub formă de donație.

Încă din 2013, administrația publică locală a lansat spre dezbatere oportunitatea ca baia comunală să fie preluată de un agent economic, însă acest lucru nu s-a și materializat. Principalul motiv pentru care investitorii nici nu s-au înghesuit să preia afacerea este acela că imobilul în care funcționa baia comunală era sub litigiu de revendicare, astfel încât singura soluție identificată acum de autorități a fost construirea unei saune, dar nu la baia comunală, ci la bazinul de înot ce aparține municipalității.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !