Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Târguri organizate numai de Primărie – News-Roman

Poza zilei

Târguri organizate numai de Primărie

targul mesterilor populariConducerea Primăriei Roman a luat o decizie categorică privind modul în care se vor mai organiza targurile expoziționale în centrul municipiului Roman. Primarul Laurențiu Leoreanu spune că a fost deranjat de modul în care Camera de Comerț a organizat ultimul târg din centrul orașului, utilizând corturi care nu corespund din punct de vedere estetic.

În aceste condiții, Direcția piețelor și bazarului se va ocupa de achiziția corturilor, iar pe viitor încasările din chiriile comercianților vor deveni venituri la bugetul local. Până la Zilele Municipiului Roman, manifestare care va avea loc în perioada 15 – 21 mai, toate pavilioanele expoziționale se vor achiziționa, se vor inscripționa sub sigla municipiului și se vor pregăti pentru amplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !