Inginerul Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viață

dan marin 00Miercuri noapte, omul de afaceri romașcan Dan Marin, cel care a construit peste 30.000 de apartament din Roman, s-a stins din viață. Dan Marin este tatăl vedetei de televiziune Andreea Marin și avea 70 de ani.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 martie, la Iaşi, acolo unde acesta locuia de mai multă vreme, alături de soția sa – Renata.

Dan Marin a terminat Liceul ”Roman Vodă” și Facultatea de Construcții din Iași (1962), după care a revenit la Roman. Dan Marin este cel care a construit în Roman peste 30.000 de apartamente. Inginerul Dan Marin a condus mai multe firme și a fost consilier local al Romanului, ocupându-se în legislativul romașcan în special de partea urbanistică a orașului.

Romașcanul avea două fete, pe Andreea și Cristina, și un băiat din a doua căsătorie. În 2006, s-a căsătorit cu Renata, din Iași. Apropiații spun că Dan Marin suferea de inimă.

Andreea Marin a postat astăzi, 3 martie, un emoționant mesaj pe Facebook:

dan andreea marin„Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă”

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oamenii buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !