furt portofel

Tâlhărită în plină zi în fața bisericii (Imagini Video)

furt portofelPe 29 februarie, preotul Ionel Roșu, parohul Bisericii Catolice “Inima Neprihănită a Mariei” (de pe Bogdan Dragoș-intersecție cu Vasile Conta), a postat un videoclip în care se vede cum, în miezul zilei, o femeie, în vârstă, este tâlhărită în preajma aceleiași biserici. “Priviți și vă minunați cum se fură la Roman, chiar în fața bisericii”, spunea preotul Roșu pe pagina de socializare.

Videoclipul a făcut, în câteva ore, “înconjurul țării”, fiind vizualizat de peste 11.000 de persoane și distribuit de alte câteva zeci. În imagini se observă cum o persoană “atacă” o femeie și o trântește la pământ în încercarea de a-i smulge poșeta.

Filmulețul a fost postat chiar de preotul paroh al Bisericii din Roman, după ce reprezentanții Poliției i-au solicitat să le dea imaginile.

Femeia avea, conform autorităților, circa 200 de lei în geantă. Geanta a fost găsită pe o stradă din apropiere, din ea lipsind  telefonul mobil şi doar o parte din bani. Se pare că autorul este un minor, de 13 ani, care în mod sigur nu este la prima infracțiune de acest fel.

Polițiștii fac apel la cetățeni ca, în caul în care sunt martori la astfel de infracțiuni, să sune imediat la 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !