Primarul Leoreanu, premiat de Avangarde PR Agency

Săptămâna trecută, primarul Laurențiu Leoreanu fost prezent la București pentru a ridica un nou premiu dedicat municipiului. Premiul a fost acordat de Avangarde PR Agency, în parteneriat cu Asociația Comunelor din România, Asociația Orașelor din România și Patronatul Român. În cadrul celei de-a doua ediții a Târgului Internațional de Investiții „Împreună reconstruim România”, municipiul Roman a primit premiul pentru dezvoltarea locală. „Au fost acordate două categorii de premii, câteva zece pentru fiecare din cele opt regiuni ale țării, iar alte zece la nivel național. Din premiile de la nivel național, unul a fost acordat Primăriei Roman. Au fost nominalizate orașe care au avut merite deosebite în dezvoltarea locală ca și contribuție la dezvoltarea României. Acest premiu ne face să fim mândri că suntem romașcani. Dedic acest premiu tuturor romașcanilor, pentru că nu este un lucru neimportant să fii în primele zece orașe din România. În anumite perioade, puteau fi suspiciuni că ne premiază cei de la Guvern – că suntem de-ai lor, dar se vede că sunt premiați primari din tot spectrul politic, ceea ce este firesc și corect”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.

 

Și acum două săptămâni, edilul Romanului a mai fost odată chemat la capitală, în Aleea Modrogan, acolo unde președintele PDL Vasile Blaga a vrut să-i acorde un premiu. Primarul Leoreanu spune că nu a putut fi prezent la eveniment, dar, când va avea timp, va merge să-și ridice diploma acordată de partidul din care, încă, face parte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !